Politie op zoek naar overvallers

vrijdag 14 juli 2017

Terneuzen - Omstreeks 05.20 uur vrijdagochtend meldden de bewoners van een woning annex cadeauwinkel aan de Noordstraat in Terneuzen dat zij zojuist overvallen waren.

De bewoners lagen nog te slapen toen er ineens twee gewapende mannen in de woning stonden. Er ontstond een worsteling met een van de bewoners. Hierbij is niemand gewond geraakt. Door de overvallers is een geldbedrag meegenomen waarna zij in onbekende richting zijn vertrokken. De hevig geëmotioneerde bewoners van het pand zijn overgebracht naar het politiebureau waar zij door tactisch rechercheurs gehoord worden over het voorval. De omgeving in de buurt van de woning/winkel is als ‘plaats delict’ afgezet. Het team Forensische Opsporing is in de woning en de winkel een onderzoek gestart. Bij de zoektocht naar de daders is ook een politiehond ingezet.

Om de daders van deze overval zo snel mogelijk aan te kunnen houden is de politie op zoek naar getuigen. Hebt u iets gezien dat mogelijk verband houdt met dit ernstige feit, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-1220 7006). Wanneer u wel informatie heeft, maar die niet met de politie wilt delen, dan kunt u ook via Meld Misdaad Anoniem uw melding doen. Dit kan via de website (www.meldmisdaadanoniem.nl) of telefonisch (0800-7000). U kunt ook het tipformulier invullen dat onderaan dit bericht staat. Vermeld bij uw contact graag het registratienummer van deze zaak. Dat is: 2017 167533.

Door rechercheurs zijn inmiddels camerabeelden onderzocht die ten tijde van de overval in de Noordstraat zijn gemaakt. Op die beelden is te zien dat er, rondom het tijdstip van de overval, mensen door de Noordstraat zijn gelopen. Mogelijk zijn zij belangrijke getuigen die de politie kunnen helpen bij het vinden van de daders. Zij worden met klem verzocht contact met de politie op te nemen. 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hoek | 112 alarmeringen Hoek | Goedkoop Tanken in Hoek | Supermarkten in Hoek | Weerbericht Hoek