Eenzijdig ongeval Hoek, bestuurster onder invloed

maandag 13 maart 2017

Hoek - Zondagavond rond 19.15 uur kwam er bij de politiemeldkamer een melding binnen dat er een eenzijdig ongeval was gebeurd op de Westerscheldetunnelweg in Hoek. De bestuurster van de betrokken personenauto zou letsel hebben opgelopen.

Agenten zijn ter plaatse gegaan en troffen op de plaats van het ongeval ambulancemedewerkers die zich reeds hadden ontfermd over het slachtoffer. Dit bleek een vrouw van 33 jaar uit Vlissingen te zijn. Hoe het ongeval precies gebeurd was is nog niet duidelijk geworden. De bestuurster wordt op een later tijdstip door de politie gehoord, omdat zij eerst voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd moest worden. De vrouw wordt verdacht van het rijden onder invloed, want de blaastest die de agenten van haar afnamen gaf aan dat zij een ‘F’ blies. Dat betekent dat zij veel teveel had gedronken om nog een auto te mogen besturen. In het ziekenhuis is van de vrouw een bloedproef afgenomen om te bekijken hoeveel zij exact had gedronken. De uitslag hiervan wordt later bekend.

De vernielde auto is weggesleept door een takelbedrijf. Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd door de politie en de agenten hebben ter plaatse nog twee getuigenverklaringen opgenomen. Over het letsel van de vrouw is verder niets bekend.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hoek | 112 alarmeringen Hoek | Goedkoop Tanken in Hoek | Supermarkten in Hoek | Weerbericht Hoek