Poging straatroof nog niet opgelost

maandag 11 april 2016

Terneuzen - Woensdagavond 9 september jl. probeerde in de Walstraat een man een handtas van een vrouw te beroven.

Het incident gebeurde die avond rond 22.00 uur. De vrouw ging direct naar het politiebureau aan de Rosegracht om aangifte te doen. Deze zaak is nog niet opgehelderd en de politie probeert deze alsnog op te lossen.

Het 51-jarige slachtoffer uit Terneuzen liep over de markt richting de Spuistraat. Vervolgens liep ze de Walstraat in. Plotseling pakte een onbekende man haar tas en probeerde deze te stelen. De vrouw ging gelijk gillen. Tijdens een worsteling om de tas, viel ze op de grond. Hierna vluchtte de man zonder tas weg. Aan het einde van de Walstraat ging hij linksaf richting de Burgemeester Geillstraat.

De dader van de brute straatroof is een blanke man en ongeveer 175-180 cm. Hij had een witte gewatteerde jas aan.

De inwoonster uit Terneuzen raakte door het incident licht gewond. De politie heeft sindsdien de zaak in onderzoek. Zo zijn enkele getuigen gehoord. Uit het onderzoek blijkt verder dat een groepje jongelui op de hoek van de Spuistraat met de Walstraat stilstond en de straatroof hebben gezien. De politie is op zoek naar meer informatie over de straatroof. Ook hoopt de politie dat de jongeren of een van de jongeren zich bij de politie melden. Hebt u informatie? De politie is via 0900-8844 bereikbaar. U kunt tips ook anoniem doorgeven via telefoonnummer 0800-7000 of via het Politie WhatsApp nummer 06-52528336 (zaaknummer 2015235313).

 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hoek | 112 alarmeringen Hoek | Goedkoop Tanken in Hoek | Supermarkten in Hoek | Weerbericht Hoek