Politie onderzoekt vechtpartij en zoekt slachtoffer(s) en getuigen

zondag 22 januari 2017

Terneuzen - De politie is een onderzoek gestart naar een vechtpartij zondagmorgen vroeg op de hoek van het Arsenaalplein met de Nieuwstraat.

Het incident gebeurde rond 4.20 uur tegenover de bioscoop. De politiemeldkamer kreeg een melding dat meerdere mensen op straat aan het vechten waren. Minimaal een slachtoffer zou diverse keren geschopt zijn. Toen agenten in de buurt kwamen, spraken ze met een man, die mogelijk slachtoffer was. Hij werd door enkele vrienden geholpen. De man vertelde dat hij nog geen aangifte wilde doen en ook geen medische hulp nodig had. De groep wilde niks met de politie te maken hebben.

Diverse agenten, waaronder vier bikers, gingen op onderzoek uit in de binnenstad. Toen zij een tweetal mannen zagen lopen, rende een van hen weg richting een tuin aan de Korte Dijkstraat. De omgeving werd afgezet. Na enige tijd kwam de man via de regenpijp van een woning naar beneden en meldde zich bij de politie. Hij werd aangehouden, omdat hij nog 90 dagen gevangenisstraf tegoed had. 

Vervolgens werd een nader onderzoek ingesteld naar de vechtpartij. Van enkele mensen werd een verklaring opgenomen. Zij bevestigden dat een man diverse keren flink was geschopt. Er is zondag geen aangifte gedaan van deze ongeregeldheden in Terneuzen. De politie is daarom nog op zoek naar een of meerdere slachtoffers, maar ook naar getuigen van het voorval.

Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Bel je liever anoniem: 0800-7000.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hoek | 112 alarmeringen Hoek | Goedkoop Tanken in Hoek | Supermarkten in Hoek | Weerbericht Hoek