Valse melding vanuit school doorgegeven

woensdag 28 september 2016

Terneuzen - Uit politieonderzoek blijkt dat de melder van de verdachte situatie op de middelbare school De Rede een vals bericht aan 112 heeft doorgegeven.

De politie is een onderzoek gestart naar de meldingen van dit incident. Hieruit blijkt dat iemand vanuit de school aan de Oude Vaart naar 112 belde en meldde dat een man met een vuurwapen op de school rond zou lopen. Aan de hand van deze berichten zijn vele politie-eenheden en ook de politiehelikopter met spoed naar de school gegaan. Agenten onderzochten het gebouw, maar troffen uiteindelijk niets bijzonders aan.

Agenten hebben al diverse mensen verhoord. Maar ze zijn nog steeds op zoek naar mensen - vooral leerlingen van De Rede - die meer over dit incident weten. Heb jij meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 -1220 7006. Bel je liever anoniem: 0800-7000. Ook roept de politie degene op, die de valse melding via 112 heeft gedaan. Je kunt je melden op het politiebureau in Terneuzen, Rosegracht 15.

 

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hoek | 112 alarmeringen Hoek | Goedkoop Tanken in Hoek | Supermarkten in Hoek | Weerbericht Hoek